Minitærter med vaniljecreme og bær – Spis Bedre
Ingredienser:
- 175 g Digestive kiks
- 75 g mandler
- 75 g smør
- 75 g hvid chokolade
Vaniljecreme
- 250 g mascarpone
- 1 tsk vaniljepaste
- 50 g flormelis
- skal og saft af ½ usprøjtet appelsin
- 150 g græsk yoghurt 10 %
Til servering
- 250 g friske bær
Fremgangsmåde:
Hak kiks og mandler fint i en foodprocessor. Smelt smørret ved middelvarme. Hak chokoladen groft og smelt i smørret. Rør kiks og mandler i blandingen.
Fordel kiksemassen i 8 muffinforme af silikone. Placere en papirsform oven i hver muffinform, og tryk let så aftrykket fra papirsformen ses i tærtedejen. Fjern formen og sæt på køl i ca. 1 time.
Pisk mascarpone, vaniljepaste, flormelis, fintrevet appelsinskal og saft med en elpisker til en tyk og luftig creme. Vend yoghurt i. Sæt i køleskab til den skal bruges.
Pil forsigtigt bundene ud af muffinsformene og fyld dem med creme og bær.
Antal personer: 8